Om 17:30 uur worden we verwacht bij Restaurant de Hucht / Brasserie BinX aan de Stationsstraat 24, 6662 BB ELST. Daar starten we de avond met een glaasje prosecco van TAN Gelre, naar keuze met of zonder alcohol. Daarna gaan we genieten van een heerlijk 3-gangen kerstdiner. Daarbij kun je kiezen uit:
Koude gerechten
Kalfsmuis met Gebrande Tonijn
Pickle mayonaise | appelkapper | zuurdesem
Rilette van Witvis
Langoustine mayonaise | gamba | saffraan tapioca
Bieten tartaar
Geitenkaas panna cotta | vijgen gel | bietenkrokant
Warme gerechten
Hertenbiefstuk
Wild jus | rode kool | stoofpeer | aardapppel millefuille
Zeebaars
Saffraan- limoenblad beurre blanc | prei creme | gegrilde courgette
Bospaddenstoelen- Truffel Ravioloni
Pecorino | bos paddenstoelen | beurre noisette | pompoenpitten
Nagerechten
Grand Dessert
Kaasplateau
Kletzenbrood | kweeperengel
De kosten van het menu zijn € 50 pp en kunnen ter plekke worden afgerekend, samen met de drankjes die je aanvullend bestelt. Deze worden genoteerd op een bon op naam.
Inschrijven kan voor 1 december a.s.. Bij annulering na 1 december kan het zijn dat het restaurant de kosten van het diner doorberekent, die zul je in dat geval dan toch moeten voldoen.
| Startdatum | 14-12-2025 5:30 pm |
| Einddatum | 14-12-2025 10:00 pm |
| Sluitingsdatum | 30-11-2025 11:55 pm |
| Max. deelnemers | 100 |
| Ingeschreven | 20 bekijk lijst |
| Aantal plaatsen | 80 |
| Prijs per persoon | Gratis |
| Locatie | Restaurant de Hucht / Brasserie BinX |