TAN Afdeling Gelre  logoGelre

 
 
 

Tijdens het schrijven van dit stukje tekst - half oktober - is het nog +26 °C. Nog nooit eerder gemeten door het KNMI! Waar moet dan heen…

Nog even terras-weer dus bij de afdelingsavond op 12 oktober, met 20 personen goed bezocht ondanks de afwezigheid van wat vaste klanten. Heiko was naar de het evenement Automedon in Parijs en ondergetekende was met Joop Thijssen een paar dagen mee op auto-transport avontuur in Duitsland en Frankrijk. Ruim 3000 km in 5 dagen  met zeer wisselende ladingen! Waren in de buurt van Cahors, moesten 2 DS-en ophalen bij Nico Michon, s avonds de daarheen - al weer 12 jaar geleden - geemigreerde leden Jan en Marian van de Velde nog even ontmoet, leuk om even bij te praten. Het bevalt ze prima daar, ze zijn nooit meer terug in NL geweest! Ook nog op bezoek geweest bij wat collectioneurs en echte sloperijen! Het was de laatste grote rit van Joop´s Iveco, afscheids-tournee dus, de nieuwe staat al gereed voor weer vele kilometers en hopelijk ook weer leuke vondsten! Want er staat nog van alles in de Franse schuren, wel steeds meer bij handelaren, in de boomgaarden en op de erven zie je maar weinig meer helaas. In de kleine dorpjes zijn steeds meer garage bedrijfjes gesloten en staat het pand a vendre… Prachtige, supergezellige week en prachtig weer gehad! Bedankt Joop!

Joop 86Joop 115djoop 103aJoop 105joop 117g
De eerste Gelre Technische Controledag hielden we op 29 september in Huub’s werkplaats, 4 tractions werden gecontroleerd door Joop Zantinge en Herman Lelivelt.

Toch nog een Herfstrit dankzij Herman van Leeuwen konden we mooi aansluiten bij afd Midden voor de rit met begin en einde bij het sloperij-museum in Tiel op 21 oktober, apart verslag mbij evenementen.

Wordt weer tijd om na te denken over leuke locaties voor ons Kerstdiner en de NJ receptie iemand nog goed idee?

Eerstvolgende afd avond op vrijdag 9 nov, misschien met verslag van een weekje "auto transporteur"

EB

Agenda

9 nov   Afdelingsavond Gelre