TAN Afdeling Gelre  logoGelre

 
 
 

Gelre nieuws sept

De zomer was er dan toch ineens - en hoe - met maar liefst temperaturen boven de +40 °C, beetje te veel van het goede!

Lees meer...

Gelre nieuws juli

Zomer wilde nog niet echt vlotten, maar op de afdelingsavond van 14 juni konden we voor het eerst met de ca 20 aanwezigen de hele avond buiten zitten op het terras van Onder de Toren met fraai uitzicht op rijtje tracsen!    De lijst voor deelname LED inbouwmiddag op woensdag 3 juli ging nog even rond nu 4 à 5 deelnemers, er is nog plaats….

Lees meer...

Gelre nieuws juni 2019

CitroMobile te Vijfhuizen was traditioneel weer het eerste evenement begin mei. Volgend jaar op een - nog niet bekende - andere locatie omdat de Expo Haarlemmermeer dan tijdens het EK voetbal 2020 de plek is waar de tv-beelden van alle voetbalwedstrijden (uit 12 landen) binnenkomen. De UEFA heeft het expositiecentrum in Vijfhuizen uitgekozen voor de vestiging van het International Broadcast Centre (IBC).

Lees meer...

Gelre nieuws mei 2019

Na een koude april maand is het nu dan toch echt mei geworden, alles al mooi groen, gaat de goede kant op. Onze nestor Dick Réparon maakt dat helaas niet meer mee,

Lees meer...

Gelre nieuws maart 2019

Nieuw record, nu in maart 2019 - was het nog nooit zolang geleden dat de laatste 11-steden tocht werd gereden, namelijk 22 jaar!

Lees meer...

Gelre nieuws januari

Allereerst een ieder een zeer gelukkig, gezond en pechvrij 2019 gewenst!

Lees meer...

Gelre nieuws december

Nu zitten we wel in de donkere natte dagen! Weer even wennen na zo’n zomer en najaar! Weer even wennen na zo’n zomer en najaar! De belangstelling voor de 2e Technische Controledag op 1 dec was tot op heden nog maar erg klein.

Lees meer...

Gelre nieuws november

Tijdens het schrijven van dit stukje tekst - half oktober - is het nog +26 °C. Nog nooit eerder gemeten door het KNMI! Waar moet dan heen…

Lees meer...

Gelre nieuws oktober

De R alweer in de maand, vakanties en zomertijd (bijna) voorbij! Wat deden we de afgelopen maand?

Lees meer...

Gelre nieuws juli /aug

Zomernummer in de bus, vol met “vroege” reisverhalen, want de echte vakanties moeten immers nog beginnen! Maar met dat prachtige voorjaarsweer was het vakantiegevoel zeker al aanwezig!

Lees meer...

Gelre nieuws Juni

Net terug van onze Gelre-rit naar la douce France van 7 - 13 mei! Tour de la Tour gedoopt. Zeer gastvrij ontvangen, onthaald en verwend

Lees meer...

Gelre nieuws mei

Drukke april maand achter de rug, verre zakenreis gemaakt, voorbereidingen sleutelochtend, Frankrijk-rit en natuurlijk de ALV in Groesbeek.

Lees meer...