TAN Afdeling Gelre  logoGelre

Zitten midden in de herfst nu, zorg dat je goed gezien wordt als de traction nog niet in de winterstalling staat. Met LED verlichting is dat tegenwoordig zeer goed mogelijk, steeds weer interessante ontwikkelingen op dat gebied, koplampen schijnen er nu ook aan te komen (wel geel hopelijk!

Afdelingsavond op vrijdag de 13 oktober is goed verlopen, ruim 20 personen luisterden geïnteresseerd naar de presentatie van Guus Goris over Tuning Oil. 84Door superkleine bolletjes (nanotechnologie)van Aluminium -,Silicium oxide en grafiet aan de olie toe te voegen wordt de wrijving aanmerkelijk verminderd, motor gaat lichter en rustiger lopen, verbruikt minder brandstof etc. Kijk maar eens op site www.tuningoil.nl

Aan het vertonen van de beelden van onze reis naar de Noorse traction-meeting niet toegekomen dat doen we dan op de komende afdelingsavond op 10 november in Onder De Toren te Elst. Zullen Michel vragen ook wat beelden van zijn trip door Marokko te vertonen. Van Noord naar Zuid dus!

83Niet alleen Nederland bakt is afgelopen - maar ook de bakproblemen van Dic ’Appels décapotable zijn voorbij,eindelijk lekker rijden. Meteen maar deelgenomen aan de Penseelstreek Classic, een rit van 100 km en daar tot de mooiste auto verkozen. Proficiat Dick! Loon naar werken!

8685

Erik’s - in Zuid Frankrijk gekochte houtgas generator - ook kunnen bewonderen, had hij achter in zijn bus liggen! Wordt zijn volgende ICCCR project, kan het paard op stal blijven! Wie nog informatie heeft over deze techniek laat het ons even weten, alle hulp is welkom! We moeten zien dit apparaat aan de praat te krijgen!

Jaap’s bezoek aan de RDW was succesvol, de keuring van zijn groene Belgische Normale verliep prima en hij krijgt zijn oude Nederlandse kenteken er weer op!

87Er is weer een prachtige traction verdwenen uit de afdeling en zelfs uit ons land, geen belangstelling hier, gemiste kans! Nu heeft Pim’s fraaie Familiale 1939 een nieuwe eigenaar gevonden in Engeland!

Voor uw agenda, het Gelre Kerstdiner houden we op een eeuwenoude locatie Restaurant de Hemel in Nijmegen. Op zaterdagavond 16 dec van harte welkom aldaar. Uitnodiging volgt binnenkort.

Voor de ALV 2018 op 22 april al wat locaties in het vizier, werken we verder uit. Houden u op de hoogte.

EB

Agenda:   10 nov afd avond Gelre -  Elst

          8 dec = afd avond - Elst / 16 dec Kerstdiner De Hemel Nijmegen       

Agenda

November 2017
M D W D V Z Z
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30

Wie is online

We hebben 125 gasten en geen leden online